top of page

OM ANDERSEN HYPNOSE    

Hvem er Jeg?

 
I de sidste 20 år har min interesse for mennesket, ført mig til det resultat, at hypnose bringer hjælp til mennesker, der ellers er opgivet af læger og psykiatrien. Min interesse for hypnose startede for 22 år siden i USA, da jeg ved hjælp af en hypnose session, holdt op med at ryge. Derefter tog jeg mit første hypnose kursus.
 
Dagligt glædes jeg over de positive resultater, jeg opnår gennem hypnose! Ja, selv jeg bliver overrasket over, hvor hurtigt og effektivt hypnose virker på mine klienter og det helt uden medicin eller kirurgisk indgreb.
 
I hypnose har jeg fundet en vej til at gøre en stor positiv forskel hos mine klienter og det giver mig en ubeskrivelig glæde, at kunne hjælpe et menneske til succes. Alle mine klienter får et individuelt forløb, hvor de er i fokus. Gennem egen praksis har jeg erfaret, at mine klienter opnår positive forandringer på kort tid ved hypnose.
 
Allerede efter den første behandling vil du mærke en positiv forandring.
 
Mit speciale er hypnose og hypnoterapi. Jeg er kommet til den konklusion, at 5 path hypnose giver det bedste og hurtigste resultat. 5 path hypnose er en struktureret form for hypnose, den er mild og kan bruges til alle former for problemstillinger med positive resultater.
Desuden har jeg læst psykologi både i USA og i Danmark. Derved kan jeg også tilbyde coaching, parterapi og identitetsterapi.

 

Hvad er Hypnose?

 

Hypnose er et samarbejde mellem 2 mennesker. Det virker, når du som klient følger de enkle forslag, som jeg giver dig. Disse forslag vil altid være under din kontrol, da du aldrig vil acceptere noget, som strider imod din egen moral og etik. Derfor er hypnose en hel tryg og sikker terapi form der giver positive resultater.
 
Hypnose er en naturlig forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem vågen og søvn. Her er sindet mere åbent overfor nye forslag og ideer. Tilstanden er en helt naturlig sindstilstand og tilgængelig for alle, børn som voksne. Du finder dig selv i en hypnotisk tilstand flere gange om dagen, så som når du ser TV, falder i staver eller dagdrømmer. Et andet eks. er den, hvor du kører på motorvejen og kører forbi netop den afkørsel, du skulle have taget, fordi du tænkte på noget andet. Hypnose er en tilstand, hvor sindet er i en tilstand af skærpet opmærksomhed, derved er du ekstra modtagelig overfor forslag.
 
Hypnose skaber kontakt til den del af sindet som rummer vores mønstre, vaner og følelser.
Ofte sammenlignes bevistheden og underbevistheden med et isbjerg. Bevidstheden er 10% der ligger over vandet, mens 90% er undervistheden, der ligger under vandet. Vores bevisthed er det, vi kender til lige her og nu. Mens der i vores underbevisthed ligger alle de vaner og mønstre, som er indlært gennem vores liv lige fra fødsel til nu.
I vores underbevisthed ligger vores værdier, overbevisninger, erindringer, tanker og personlige egenskaber. Alt dette skaber vores adfærd på godt og ondt. Underbevistheden styrer 90% af vores indlærte adfærd, uden at vi tænker over det. Her ligger alle vores uhensigtmæssige vaner og mønstre som skaber vores problemer. Ved hypnose forbigåes den kritiske sans og vi kan sammen ændre de problemer, du ønsker ændret. Derfor kan psykologiske problemer så som angst, spiseforstyrrelser, fobier, tvangstanker m.m. ændres gennem hypnose.
 
80 % af mine klienter kommer på henvisning af andre, der har fået positive ændringer ved min behandling.
Fra mine klienter hører jeg gentagne gange, at deres besøg hos mig har gjort, at de har fået de ønskede ændringer i deres liv på meget kort tid. De har udtalt, at hypnose virker hurtigere og mere tilfredsstillende end nogen anden form for terapi, de har prøvet, da de bliver problemfri.
 
Hos mig får du fuldt diskretion. Jeg har tavshedspligt.
 
Intet problem er for stort eller for lille. Du får professionel hypnose eller hypnoterapi på et højt niveau. Du er den, der er i fokus og jeg vil tage dit problem alvorligt. Du vil føle dig tryg, sikker og afslappet og du vil gå herfra med et lettet sind. Min inderlighed og empati er en stor del af behandlingen. Hos mig bliver du hørt, set og mødt.
Intet problem er for stort eller for lille.
 
HVAD ER FORSKELLEN MELLEM HYPNOSE OG HYPNOTERAPI ?
 
Der er stor forskel mellem en hypnotisør og en hypnoterapeut.
 
En hypnotisør kan få klienter til at blive afslappede og give dem positive forslag. Disse forslag varer et par dage eller uger, hvorefter problemet igen opstår.
 
En hypnoterapeut arbejder med hypnosen som et redskab til at fjerne problemet eller følelsen for evigt.
 
Dette kan sammenlignes med en mælkebøtte. Ved hypnoterapi fjerner jeg roden, så problemet ikke kommer igen.

 

 
HVORDAN FORGÅR BEHANDLINGEN?

 

Gennem en samtale får vi belyst din problemstilling. Derefter vil jeg besvare alle dine spørgsmål.
 
Efterfølgende begynder selve hypnosen, hvor jeg vil få dig til at føle dig tryg og afslappet.
 
Det eneste du skal gøre er at lytte til min stemme.
 
Efter hypnosen vil du følge dig frisk og godt tilpas ligesom efter en dyb søvn.
 
Ændringerne er varige og påvirker ens liv positivt, også ofte på andre områder.
 
bottom of page