top of page

UDTALELSER

Anne Mie Brund-Andersen 
 
"Annemette er et unikt menneske, som formår at komme under huden på een på en meget fin måde. Hun er omsorgsfuld og har menneskelig indsigt og en fantastisk situationsfornemmelse. Jeg kan varmt anbefale hypnoterapi hos Annemette"
 
 
Pernille Sørensen siger...
 
"Hvad kan jeg sige andet end whao! Annemette har hjulpet mig med vægttab og af med stærk hovedpine/ letter migræne. Efter, foreløbig vægttab på 6 kg, har jeg fået energien tilbage, tager sunde valg og som følger heraf sluppet for hovedpine. 1000 tak Annemette." 💐😊😊
 
 
Vivi Reeckmann siger...
 
"Har du brug for hjælp til vægttab - sukkertrang og ændre af dårlige spisevaner, ja så tag skridtet allerede i dag og tag kontakt til Andersen-hypnose. Der sker allerede en ændring fra første behandlige / hypnose time. Gør noget godt for dig selv."
Tine Schmidt siger...
 
"Siden første besøg den 30 april hos AnneMette har jeg ikke haft lyst til at hverken spise eller drikke noget sødt som ellers har været min store last i mange år. Jeg nyder nu et par nødder og drikker masser af vand og danskvand med smag. Jeg er bare så taknemmelig over at trangen til de søde sager er helt væk" 🍀🍀😀
Sanne Langschwager siger...
 
"Kære Annemette.... Jeg takker mange gange, fordi du hjalp min søn med hans eksamensangst - han fik top karakter <3 :-D"
 

Luise Sejrup siger...
 
"Kan kun anbefale hypnosen hos Anne-Mette den bedste oplevelse og man bliver helt afhængig" ☺️
 
 
Randi Halle siger...
 
"Min søn på 12 år fandt for noget tid siden et opslag på Facebook omkring hypnose hos Annemette, og ønskede brændende at prøve. Han har haft svært ved at åbne sig i skolen, række hånden op, fremlægge og meget mere. Han var bange for at blive gjort til grin. 
Først var jeg lidt skeptisk - kan man hypnotisere et barn, og er det overhovedet fornuftigt. 
Efter jeg læste Annemettes forhistorie og de fine anmeldelser, følte jeg mig dog tryg og gav ham lov. 
Annemette var helt fantastisk sød og rar, og min søn følte sig tryg lige med det samme. Og jeg fik lov til at overvære sessionerne. 
Han blev ført tilbage til de grimme oplevelser af angst, mobning, og ja faktisk helt tilbage til sin fødsel. Og Annemette var hos hans side hele vejen, med trøst og rådgivning på den smukkeste vis. 
Nu er der gået en måneds tid og vi/han har kunnet vurdere om der reelt set også var en forskel i hverdagen. Og det følte vi alle. 
I dag var vi så til forældre/hjem samtale på skolen og var nysgerrige på, hvad vi hørte her. 
Lærerne vidste intet om min søns hypnose, men kunne sige der virkelig var sket noget. Han turde række hånden meget mere op, deltager aktivt i spørgsmål og diskutioner i timerne. Og de spurgte faktisk forundrede ind til det . Og stolt var han.
Så en KÆMPE tak til dig søde Annemette fra Mathias og jeg. Det har været den bedste investering i hans fremtid og den skønneste oplevelse. Jeg var skeptisk i starten, men har virkelig oplevet, at det du gør virker. 
Knus fra os."
Sofie Cronegaard siger...
 
"Jeg vil varmt anbefale Annemette, jeg har haft mærkbar ændringer omkring min udfordring allerede fra første gang jeg var hos hende. Annemette er sød og tillidsvækkende, med hendes kærlig provokerende tilgang til sindet kommer der hurtig klarhed og ændring. Hvis du vil tage dig selv videre i din udvikling så brug hendes evner...."
Søren fra Kolding siger:
 
Tak for sidst. Endelig fik jeg et 10 tal til eksamen. HURRA ! Det har jeg aldrig fået før. Jeg var slet ikke nervøs og der var ingen sort klap, der gik ned. Jeg sover også om natten nu. Tusind tak! Også tak fra min mor.
 
Søren
 
Sofie fra Vejle siger:
 
I 2012 blev jeg p.g.a. stress, der førte til angst, nødsaget til at sige mit job op.
 
Det var en svær beslutning, da jeg er alene med 3 børn. Min læge tvang mig til beslutningen om opsigelsen. Hun mente, jeg ikke ville overleve, hvis jeg ikke passede bedre på mig selv.Mit Hus blev solgt, og vi flyttede i lejlighed. Nu sad jeg så i en lejlighed, uden have, uden vores kat, uden vores elskede hund, da man ikke kunne have husdyr i lejligheden. Også børnene græd sig selv i søvn om aftenen. Presset blev for stort.Jeg kan bedst beskrive min sygdom som et stort sort sky.
 
Jeg blev sygemeldt og jeg følte mig alene, forladt, deprimeret og uden forståelse fra venner og familie. Resultatet blev 3 år med psykiater og piller. Intet hjalp.
 
Efter hjælp fra min læge og et 5 path hypnose forløb hos Annemette, har jeg det godt igen. Angsten eksisterer ikke i min verden mere. Hypnosen har gjort, at jeg ikke tager piller og jeg har fået et nyt job, som jeg elsker.
 
Mit privatliv er også lykkeligt Jeg har en  kæreste og vi taler om at blive gift til sommer. Børnene stor trives i vores nye lejlighed og vi har fået en lille kattekilling. Børnene er meget glade for vores lille kat.
 
Jeg har atter håb for fremtiden. Jeg frygter ikke noget mere og jeg har ingen hjertebanken eller sveder når jeg måder nye mennesker. Jeg går lange ture hver dag. Uden dig var det aldrig gået.
 
Tak.
 
Knus,
Sofie
 
 
Marlene fra Vamdrup skriver.
 
Min mand og jeg har ved parterapi hos Annemette fundet hinanden igen.
Vores arbejde og børn tog alt vores tid og vi glemte hinanden.
Pludselig var min mand og jeg som fremmede for hinanden, vi fandt det vanskeligt at kommunikere.
Gennem terapi fik vi sadt ord på vores behov og fandt forståelse for hinanden.
Vi er atter lykkelige.
Af hjertet tak.
Marlene.
 
 
Susanne fra Vejen skriver.
 
Eksamen har altid været en skræmmende oplevelse for mig.
Gennem min tid i folkeskolen og på gymnasiet har jeg følt mig syg og nervøs, når jeg skulle til eksamen. Et par gange er jeg besvimmet af nervøsitet.
Det er ikke blevet bedre, nu da jeg går pa IBC.
Efter 1 hypnose session hos Annemette er nervøsitetten helt forsvundet. Jeg gik til eksamen og jeg var helt rolig
Jeg er totalt målløs.
Hypnose hjalp mig i stor stil.
 
 
 
 
Thorkil fra Århus siger:
 
Hej Annemette,
 
Ferien gik fantastisk og vi er kommet godt hjem.  Flyskrækken er helt væk. Faktisk var det en ren fornøjelse at flyve fra Billund til Palma. Vi flyver til Norge og besøger familien i næste weekend.
 
Med venlig hilsen,
Thorkil.
 
Kirsten fra Kolding siger:
 
''I dag er det 14 dage siden jeg sidst har spist sukker. Dette har gjort, at jeg ikke har hovedpine og jeg sover gennem natten. Min datter og mand har bemærket en stor positiv forandring i mine humørsvingninger, de siger jeg er behagelig at være sammen med,. Hvordan var jeg mon før? Jeg føler mig glad, når jeg vågner om morgenen. Hvilket er en stor forskel fra før jeg fik hypnose.Desuden har jeg tabt mig 3 kg. i de sidste 2 uger. Tak for din hjælp!''
   
Med venlig hilsen,
 
Kirsten
 
Monika fra Egtved siger:
 
Hos Annemette fik jeg den mest syrede oplevelse nogensinde på bare 3 timer i terapi .
Jeg gik tilbage i mit liv til da jeg lå i min mors mave som foster. Jeg var bitte lille og der fandt jeg ud af hvorfor jeg altid har følt mig uønsket og hvorfor jeg har måttet indtage alkohol for at kunne klare at leve. Jeg lærte at passe på mig selv og jeg er på 9ende uge alkohol og stoffri. Det hele giver mening nu. Jeg er meget lykkelig for mit valg til at få hjælp.
 
Tak,
Monika
 
 
 Mogens fra Esbjerg. 13 år.
 
 Hej Annemette.
 
 I mange år har jeg været bange for at tage over broer og rejse med tog, Efter 3 besøg hos Annemette har jeg rejst med min mor med tog fra Fredericia til København. Vi var i Tivoli og på strøget. Jeg var slet ikke bange.
Jeg kan mange ting nu. Næste år skal jeg konfirmeres og jeg skal med klassen til København med tog. Jeg glæder mig. Jeg er glad igen og slet ikke bange for tog eller broer.
 
 
Jesper fra Skive skriver.
 
I flere år har jeg lidt af migræne.
Ofte var jeg sengeliggende i flere dage af gangen pga. migræne.
Efter den første behandling kunne jeg mærke en ændring. Trykket i mit hoved var væk. Efter 5 behandlinger er jeg rask nok til at kunne leve et normalt liv.
med venlig hilsen,
Jesper.
 
 
Mette fra Kolding skriver.
 
Efter en bilulykke har jeg fået voldsomme skader i min ryg.
I går var jeg hos Annemette for at få lindring for smerten.
Smerten er gået fra den værste smerte på en 10 til en 2-3.
Jeg har  siddet op i flere timer fra at være sengeliggende i måneder.
Jeg føler, at der er håb.
 
Jeg er så glad for ,at jeg fik den hjælp jeg behøvede for at blive smertefri. Jeg troede ellers ikke på hypnose, men det gør jeg nu.
 
 

 

Kirstine fra Vejle siger:
 
Til dags dato har jeg tabt mig 18,6 kg.og min mand vil ikke lade mig være i fred, vi er som nyforelskede.. Han har inviteret mig på en rejse til Madrid til sommer, hvis jeg taber mig 20 kg. Jeg har sagt, at han godt kan bestille. Mine knæ gør ikke ondt mere, og min nakke har det også bedre. Og så er jeg holdt op med at snorke, så min mand og jeg deler seng igen. Hvorfor har jeg ikke gjort det noget før?
 
Knus,
Kirstine
 
Frederik fra Kolding siger:
 
Vægten er ikke min fjende mere. I de sidste 2 mdr. har jeg tabt 9.5 kg. Og det uden at at føle sult.
 
Hos Annemette fik  jeg hypnose med et Gastro klemme forløb.
Jeg troede ellers ikke på hypnose, men det gør jeg nu. I mange år har jeg været på forskellige  dieter. Jeg tabte mig for derefter at tage det hele på igen og lidt mere. 
 
Jeg tænker ikke over at skulle spise mindre, jeg gør det bare, og vægten fortæller mig at jeg er pa rette vej. 
 
Kærlig hilsen,
Frederik
 
Rikke fra Vejen Skriver.
 
Jeg har spist med mine følelser i flere år.
 
Særligt når jeg var ked af noget spiste jeg kager og slik. Det var som om jeg skulle fylde et hul, der aldrig blev fyldt. Men sådan har jeg det ikke mere. Jeg er utrolig glad for at jeg har gået igennem et hypnoseforløb hos dig.
 
Nu spiser jeg kun til måltiderne og jeg har ikke overspist eller har trang til kager. Jeg er gået 2 størrelser ned i mine bukser i de siste 3 uger siden jeg var hos dig sidst. Jeg tænker slet ikke over at være slulten eller på mad.Jeg er så glad. Vi ses i næste uge.
 
Kærlig hilsen,
Rikke.
 
 
 
Annie fra Odense skriver.
 
Jeg blev efter en behandling røgfri. Det har nu varet 4 måneder siden jeg sidst har røget min sidste cigaret. Jeg føler stadigvæk væmmelse ved at tænke på at ryge.
 
Tusinde tak.
 
Sabrina fra Agentina skriver.
 
The winters in Denmark made me very depressed. I was sleeping all the time and I missed my family in Argentina.
Annemette helped me with my depression with therapy.
I still miss my family a lot but now I am much more happy to be here.
 
I will be back.
 
Sincerly,
Sabrina.
 
 
Tina fra Kolding skriver.
 
10 dage uden sukker. Det er helt vildt. Jeg tænker slet ikke på at spise slik eller drikke cola.
Jeg spiser sundt uden at tænke over det. I de 10 dage der er gået, har jeg tabt mig og min hud ser sund ud.
3 besøg hos Annemette ændrede min livsstil.
 
bottom of page