top of page

UDTALELSER


Janni
 

Jeg kom til Annemette om et håb om hun kunne give mig et lille skub til vægttab. Jeg har gået med entung rygsæk hele mit liv, mad fyldte en stor del af min hverdag. Hver gang jeg havde spist tænkte jeg allerede på hvornår jeg kunne tillade mig at spise igen. Mine tanker om mad og den dårlige samvittighed man gik med hele tiden gjorde rigtig ondt at bære på. Annemette har givet mig en KÆMPE forandring og jeg tør stadig næsten ikke håbe på at det er sandt. En byrde der har plaget mig stort set hele mit liv er faldet fra mine skulder. Føler for første gang i mit liv at jeg har en normal tankegang til mad, vælger det sunde mad uden selv at tænke over det. Går udenom det usunde som jeg ellers før ville have kastet mig over. Er glad når jeg går i seng om aftenen, kan smile og ligge mig til at sove uden at have dårlig samvittighed. Du er simpelthen min HELT, det du kan er helt igennem unikt. Du finder kernen, på din helt egen fantastiske måde, man føler sig så tryg i dit dejlige selvskab. Er dig evig taknemlig for den forandring du har givet mig og giver dig de varmeste anbefalinger med på vejen. Du er helt igennem unik med en helt igennem fantastisk personlighed. Du giver så meget- tusinde tak for dig."


Anne Mie Brund-Andersen

 
"Annemette er et unikt menneske, som formår at komme under huden på een på en meget fin måde. Hun er omsorgsfuld og har menneskelig indsigt og en fantastisk situationsfornemmelse. Jeg kan varmt anbefale hypnoterapi hos Annemette"
 
 
Pernille Sørensen 
 
"Hvad kan jeg sige andet end whao! Annemette har hjulpet mig med vægttab og af med stærk hovedpine/ letter migræne. Efter, foreløbig vægttab på 6 kg, har jeg fået energien tilbage, tager sunde valg og som følger heraf sluppet for hovedpine. 1000 tak Annemette." 💐😊😊
 
 
Vivi Reeckmann 
 
"Har du brug for hjælp til vægttab - sukkertrang og ændre af dårlige spisevaner, ja så tag skridtet allerede i dag og tag kontakt til Andersen-hypnose. Der sker allerede en ændring fra første behandlige / hypnose time. Gør noget godt for dig selv."


Tine Schmidt 
 
"Siden første besøg den 30 april hos AnneMette har jeg ikke haft lyst til at hverken spise eller drikke noget sødt som ellers har været min store last i mange år. Jeg nyder nu et par nødder og drikker masser af vand og danskvand med smag. Jeg er bare så taknemmelig over at trangen til de søde sager er helt væk" 🍀🍀😀

Sanne Langschwager
 
"Kære Annemette.... Jeg takker mange gange, fordi du hjalp min søn med hans eksamensangst - han fik top karakter <3 :-D"
 
Luise Sejrup 
 
"Kan kun anbefale hypnosen hos Anne-Mette den bedste oplevelse og man bliver helt afhængig" ☺️

Linea 10 år og mor

"Vi kom ind til Annemette med et lille bitte håb om forandring- men resultatet er vildt imponerende. Jeg kom til Annemette med min datter på 10 år fordi hun virkelig havde problemer med hjemve- hun kunne ikke klare tanken om at skulle undvære mig. Hun kunne ikke sove ude, medmindre hun græd sig selv i søvne. Vi har prøvet ALT de sidste mange år uden nogen forandring. Vi havde en meget ulykkelig datter, som gerne ville være en del af det fællesskab, og bare være som de andre, uden at have den enorme knude inde i maven som gjorde at hendes tanker omkring lejr skole eller lign fyldte hele hendes hverdag. Hun har været ved Annemette 2 gange, og har fået en KÆMPE forandring, hun er blevet en hel anden pige og kan nu sige hun glæder sig til lejr skole, som ellers før gjorde hende både søvnløs og påvirkede hverdagen rigtig meget psykisk. Er så helt igennem taknemlig over vi kom til Annemette, hun fandt kernen til den smerte hun har gået med i så mange år, kernen som vi ALDRIG nogensinde selv havde tænkt var grunden til at hun havde hjemve, det er så vildt det du kan. Kan næsten fælde en tåre når jeg tænker på hvor meget du har givet os. Du er så dygtig til dit arbejde, så omsorgsfuld, åbenhjertet og varm og bare vil alle de bedste. Tusinde tak for dig, du har gjort en kæmpe forskel for min datter. Er dig evig taknemlig. De varmeste anbefalinger herfra".

Sofie Cronegaard
 
"Jeg vil varmt anbefale Annemette, jeg har haft mærkbar ændringer omkring min udfordring allerede fra første gang jeg var hos hende. Annemette er sød og tillidsvækkende, med hendes kærlig provokerende tilgang til sindet kommer der hurtig klarhed og ændring. Hvis du vil tage dig selv videre i din udvikling så brug hendes evner...."
Søren fra Kolding 
 
Tak for sidst. Endelig fik jeg et 10 tal til eksamen. HURRA ! Det har jeg aldrig fået før. Jeg var slet ikke nervøs og der var ingen sort klap, der gik ned. Jeg sover også om natten nu. Tusind tak! Også tak fra min mor.
 
Søren
 
Sofie fra Vejle
 
I 2012 blev jeg p.g.a. stress, der førte til angst, nødsaget til at sige mit job op.
 
Det var en svær beslutning, da jeg er alene med 3 børn. Min læge tvang mig til beslutningen om opsigelsen. Hun mente, jeg ikke ville overleve, hvis jeg ikke passede bedre på mig selv.Mit Hus blev solgt, og vi flyttede i lejlighed. Nu sad jeg så i en lejlighed, uden have, uden vores kat, uden vores elskede hund, da man ikke kunne have husdyr i lejligheden. Også børnene græd sig selv i søvn om aftenen. Presset blev for stort.Jeg kan bedst beskrive min sygdom som et stort sort sky.
 
Jeg blev sygemeldt og jeg følte mig alene, forladt, deprimeret og uden forståelse fra venner og familie. Resultatet blev 3 år med psykiater og piller. Intet hjalp.
 
Efter hjælp fra min læge og et 5 path hypnose forløb hos Annemette, har jeg det godt igen. Angsten eksisterer ikke i min verden mere. Hypnosen har gjort, at jeg ikke tager piller og jeg har fået et nyt job, som jeg elsker.
 
Mit privatliv er også lykkeligt Jeg har en  kæreste og vi taler om at blive gift til sommer. Børnene stor trives i vores nye lejlighed og vi har fået en lille kattekilling. Børnene er meget glade for vores lille kat.
 
Jeg har atter håb for fremtiden. Jeg frygter ikke noget mere og jeg har ingen hjertebanken eller sveder når jeg måder nye mennesker. Jeg går lange ture hver dag. Uden dig var det aldrig gået.
 
Tak.
 
Knus,
Sofie
 
 
Marlene fra Vamdrup
 
Min mand og jeg har ved parterapi hos Annemette fundet hinanden igen.
Vores arbejde og børn tog alt vores tid og vi glemte hinanden.
Pludselig var min mand og jeg som fremmede for hinanden, vi fandt det vanskeligt at kommunikere.
Gennem terapi fik vi sadt ord på vores behov og fandt forståelse for hinanden.
Vi er atter lykkelige.
Af hjertet tak.
Marlene.
 
 
Susanne fra Vejen
 
Eksamen har altid været en skræmmende oplevelse for mig.
Gennem min tid i folkeskolen og på gymnasiet har jeg følt mig syg og nervøs, når jeg skulle til eksamen. Et par gange er jeg besvimmet af nervøsitet.
Det er ikke blevet bedre, nu da jeg går pa IBC.
Efter 1 hypnose session hos Annemette er nervøsitetten helt forsvundet. Jeg gik til eksamen og jeg var helt rolig
Jeg er totalt målløs.
Hypnose hjalp mig i stor stil.
 
 
 
 
Thorkil fra Århus 
 
Hej Annemette,
 
Ferien gik fantastisk og vi er kommet godt hjem.  Flyskrækken er helt væk. Faktisk var det en ren fornøjelse at flyve fra Billund til Palma. Vi flyver til Norge og besøger familien i næste weekend.
 
Med venlig hilsen,
Thorkil.
 
Kirsten fra Kolding
 
''I dag er det 14 dage siden jeg sidst har spist sukker. Dette har gjort, at jeg ikke har hovedpine og jeg sover gennem natten. Min datter og mand har bemærket en stor positiv forandring i mine humørsvingninger, de siger jeg er behagelig at være sammen med,. Hvordan var jeg mon før? Jeg føler mig glad, når jeg vågner om morgenen. Hvilket er en stor forskel fra før jeg fik hypnose.Desuden har jeg tabt mig 3 kg. i de sidste 2 uger. Tak for din hjælp!''
   
Med venlig hilsen,
 
Kirsten
 
Monika fra Egtved 
 
Hos Annemette fik jeg den mest syrede oplevelse nogensinde på bare 3 timer i terapi .
Jeg gik tilbage i mit liv til da jeg lå i min mors mave som foster. Jeg var bitte lille og der fandt jeg ud af hvorfor jeg altid har følt mig uønsket og hvorfor jeg har måttet indtage alkohol for at kunne klare at leve. Jeg lærte at passe på mig selv og jeg er på 9ende uge alkohol og stoffri. Det hele giver mening nu. Jeg er meget lykkelig for mit valg til at få hjælp.
 
Tak,
Monika
 
 
 Mogens fra Esbjerg. 13 år.
 
 Hej Annemette.
 
 I mange år har jeg været bange for at tage over broer og rejse med tog, Efter 3 besøg hos Annemette har jeg rejst med min mor med tog fra Fredericia til København. Vi var i Tivoli og på strøget. Jeg var slet ikke bange.
Jeg kan mange ting nu. Næste år skal jeg konfirmeres og jeg skal med klassen til København med tog. Jeg glæder mig. Jeg er glad igen og slet ikke bange for tog eller broer.
 
 
Jesper fra Skive
 
I flere år har jeg lidt af migræne.
Ofte var jeg sengeliggende i flere dage af gangen pga. migræne.
Efter den første behandling kunne jeg mærke en ændring. Trykket i mit hoved var væk. Efter 5 behandlinger er jeg rask nok til at kunne leve et normalt liv.
med venlig hilsen,
Jesper.
 
 
Mette fra Kolding
 
Efter en bilulykke har jeg fået voldsomme skader i min ryg.
I går var jeg hos Annemette for at få lindring for smerten.
Smerten er gået fra den værste smerte på en 10 til en 2-3.
Jeg har  siddet op i flere timer fra at være sengeliggende i måneder.
Jeg føler, at der er håb.
 
Jeg er så glad for ,at jeg fik den hjælp jeg behøvede for at blive smertefri. Jeg troede ellers ikke på hypnose, men det gør jeg nu.
 
 

 

Kirstine fra Vejle 
 
Til dags dato har jeg tabt mig 18,6 kg.og min mand vil ikke lade mig være i fred, vi er som nyforelskede.. Han har inviteret mig på en rejse til Madrid til sommer, hvis jeg taber mig 20 kg. Jeg har sagt, at han godt kan bestille. Mine knæ gør ikke ondt mere, og min nakke har det også bedre. Og så er jeg holdt op med at snorke, så min mand og jeg deler seng igen. Hvorfor har jeg ikke gjort det noget før?
 
Knus,
Kirstine
 
Frederik fra Kolding
 
Vægten er ikke min fjende mere. I de sidste 2 mdr. har jeg tabt 9.5 kg. Og det uden at at føle sult.
 
Hos Annemette fik  jeg hypnose med et Gastro klemme forløb.
Jeg troede ellers ikke på hypnose, men det gør jeg nu. I mange år har jeg været på forskellige  dieter. Jeg tabte mig for derefter at tage det hele på igen og lidt mere. 
 
Jeg tænker ikke over at skulle spise mindre, jeg gør det bare, og vægten fortæller mig at jeg er pa rette vej. 
 
Kærlig hilsen,
Frederik
 
Rikke fra Vejen
 
Jeg har spist med mine følelser i flere år.
 
Særligt når jeg var ked af noget spiste jeg kager og slik. Det var som om jeg skulle fylde et hul, der aldrig blev fyldt. Men sådan har jeg det ikke mere. Jeg er utrolig glad for at jeg har gået igennem et hypnoseforløb hos dig.
 
Nu spiser jeg kun til måltiderne og jeg har ikke overspist eller har trang til kager. Jeg er gået 2 størrelser ned i mine bukser i de siste 3 uger siden jeg var hos dig sidst. Jeg tænker slet ikke over at være slulten eller på mad.Jeg er så glad. Vi ses i næste uge.
 
Kærlig hilsen,
Rikke.
 
 
 
Annie fra Odense 
 
Jeg blev efter en behandling røgfri. Det har nu varet 4 måneder siden jeg sidst har røget min sidste cigaret. Jeg føler stadigvæk væmmelse ved at tænke på at ryge.
 
Tusinde tak.
 
Sabrina fra Agentina
 
The winters in Denmark made me very depressed. I was sleeping all the time and I missed my family in Argentina.
Annemette helped me with my depression with therapy.
I still miss my family a lot but now I am much more happy to be here.
 
I will be back.
 
Sincerly,
Sabrina.
 
 
Tina fra Kolding
 
10 dage uden sukker. Det er helt vildt. Jeg tænker slet ikke på at spise slik eller drikke cola.
Jeg spiser sundt uden at tænke over det. I de 10 dage der er gået, har jeg tabt mig og min hud ser sund ud.
3 besøg hos Annemette ændrede min livsstil.
 
bottom of page