top of page

Børn og Unge Mennesker

 

Børn og unge er fremragende hypnotiske subjekter, da deres kritiske sans ikke er udviklet endnu. Hypnoterapi er hurtig og effektivt terapiform til børn og unge, da terapien er nænsom og giver det ønskede ændring af ødelæggende mønstre.

 

Et uhenmæssigt mønster hos et barn eller ungt menneske skal brydes så hurtigt som muligt og der kan hypnoterapi være vejen frem til positive ændringer. Det kan være manglende koncentration, mobning, lavt selvværd, lavt selvtillid, sengevædning, stammen, tiks,smerte, højdeskræk, broskræk, tandlægeskræk, nåleskræk, flyskræk, edderkoppeskræk, præstationsangst, eksamensangst, jalousi, stress, depression, manglende energi, modløshed, hovedpine, fobier etc.

 

Unge mennesker har en naturlig tilgang til hypnose, da de ofte selv går i hypnose i løbet af dagen, så som dagdrømmeri eller, hvor de stirrer stift ud i luften uden at være til stede i en givende situation.

 

Børn og unge er meget modtagelige for hypnose, da de endnu ikke er prægede af mange års erfaringer og indtryk. De er åbne over for nye mønstre og derved hurtige til at tage imod nye positive vaner og mønstre.

 

Forældre er velkommen til at være til stede under behandlingen.

bottom of page