top of page

Angst

Mit første møde med angsten fik jeg efter min mors død og et forlist ægteskab.
 
Mine forventninger til mit liv og ægteskab endte brat og efterfølgende fik jeg en indre uro, der til sidst gjorde, at jeg ikke kunne sove eller være til stede i min egen krop.
 
Jeg søgte hjælp hos en psykolog og fik også medicin af min læge til at tage de sværeste dage.
 
Angsten overtog fuldstændig mit sind og min krop.
 
Mit liv blev overtaget af angst for angsten.
 
 Efter at have prøvet at få hjælp alle steder det var muligt uden resultat, søgte jeg hjælp hos en 5 path hypnoterapeut og identitetsterapeut, hvilket blev mit vendepunkt. Jeg fik endelig kontrol over angsten. Jeg kan nu se angsten som en ubuden gæst, der ikke er velkommen i min krop eller sind.
 
P.g.a. mit kendskab til angsten, ved jeg, hvor svært det er at leve en normal hverdag med denne lidelse. Derfor ligger det mig dybt på hjertet, at hjælpe de mennesker der lider af denne sygdom.
 
Jeg kan se en stor forskel hos mine klienter med angst, efter blot et par behandlinger i min klinik. Behandlingen bliver ofte en sammensætning af terapi, coaching og hypnose. Samt min egen mange års erfaring.
 
Hos mig vil du føle dig tryk. Min inderlighed i mit arbejde vil du føle med det samme.Jeg er ikke dømmende uanset, hvad du kommer med. Vi vil sammen finde en vej frem til et bedre liv for dig. Desuden har jeg tavshedspligt.
 
Der er mange former for angst. I alle tilfælde er denne lidelse ødelæggende for et menneskets liv. Angst er som en mørk skygge, der overtager alt andet. Angst kan komme, når man mindst forventer den. Til tider føles angsten som en ubuden gæst, der bare ikke vil forsvinde.
 
Hypnose og hypnoterapi kan hjælpe med at mindske eller helt få angsten væk. Dog vil jeg foreslå, at du booker 5 sessioner, for at vi kan få roden til angsten fjernet. Jeg har klienter, der har fået bugt med deres angst og er blevet uafhængige af medicin.
 
Hvert forløb er individuelt. Sammen vil vi finde en behandling, der er tilpasset netop din situation.

 

 

 

bottom of page